25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Mirela Riti este noul antrenor de fitness de la Casa EMA!

De luna aceasta ai o nouă opțiune pentru antrenamentele de la sală, iar Mirela aduce cu ea tot entuziasmul și toate cunoștințele acumulate în 8 ani de acțiune.

Dacă obișnuiești să vii la Casa EMA o știi pe Mirela de la aerobic, unde conduce de multă vreme clase de Body Fit.

De acum poți să beneficiezi de ghidajul ei ca antrenor personal la sala de fitness, unde vei reuși să îți atingi toate obiectivele dorite, de la slăbit la tonifiere și întreținere.

E foarte simplu să ajungi la ea, o găsești de luni până vineri la sală, de dimineață și de după-masă. Poți să întrebi mai multe despre Mirela și programul ei pe pagina de Facebook a Casei EMA (www.facebook.com/CasaEMA) sau cu un telefon la recepție (0773-330.968).

Sala de la Casa EMA funcționează din 2011 și îl mai are ca antrenor pe Mihai Pop, care, la fel ca și Mirela, este la centrul SPA chiar de la începuturi. Cei doi formează acum o echipă foarte dinamică și sunt cele mai potrivite opțiuni de antrenori pe care le poți avea. Iți vor susține activitatea fizică, vor da sugestii de nutriție, de relaxare și câte și mai câte.

Așa că nu rămâne decât să vii la sport, mai ales că este și o ofertă foarte bună de preț chiar mâine, joi, 22 august, cu ocazia HAPPY DAY! După cum bine știți, aceasta e ziua din lună în care sunt reduceri atât la piscină cât și la fitness.

Abonamentul Fitness Happy este doar 99 lei, față de 119 cât e de obicei, iar cel de Piscină Happy este 169 lei, față de 199 lei cât e în mod normal. Acesta din urmă poate fi luat chiar și de pe site direct cu cardul, de AICI (www.shop.casaema.ro)

Ne vedem la Casa EMA:  Relaxant.  Activ.  Sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.