11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

MISTER: Accident neobișnuit la Mureșeni. Copil de 15 ani găsit inconștient pe asfalt

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc aseară, În Mureșenii Bârgăului, un copil a fost găsit inconștient, pe asfalt. Lângă el, bicicleta. Nimeni nu știa ce s-a întâmplat. Povestea începe să se contureze.

Aseară, puțin după ora 22:00, un apel la 112 anunța că un copil a fost găsit inconștient, pe asfalt, lângă bicicleta sa. Evenimentul avusese loc în Mureșenii Bârgăului.

Un medic aflat în timpul liber, trecea cu mașina prin zonă. A văzut copilul, s-a oprit și i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical. Copilul a fost stabilizat și predat unității de Terapie Intesivă Mobilă trimis în ajutor, și transportat la UPU SMURD.

Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral.

Nimeni nu știa ce s-a întâmplat.

Ar fi fost ieșit cu bicicleta, cu mai mulți prieteni. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Nu se văd urme să fi fost lovit de mașină. Ceilalți copii ar fi fugit. O să vedem ce spune și poliția”, a explicat primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut.

Din primele cercetări ale polițiștilor, a rezultat faptul că, în localitatea Mureșenii Bârgăului, un tânăr de 15 ani, din localitate, care circula pe o bicicletă, s-a dezechilibrat și a căzut, accidentându-se. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Elucidarea misterului vine din partea Spitalului Județean de Urgență Bistrița – Năsăud.

„Azi noapte, în jurul orei 01:00, la UPU SMURD a sosit un adolescent de 15 ani, cu traumatism cranian ușor și în stare de ebrietate. Acesta avea stare de conștiență alternată. Nu prezenta alte probleme. A fost internat, pentru supraveghere la secția de Terapie Intensivă, însă este stabil și conștient și urmează să fie transferat la secția Pediatrie”, a explicat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...