18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Motivul halucinant pentru care localnicii din Figa s-au spălat o săptămână… în lighean!

Situație ca-n filmele tragi-comice – la Figa. O săptămână de zile s-au spălat în lighean. Problema cu apa la robinet a fost rezolvată… în 10 minute. CE s-a întâmplat:

Localnicii din Figa au răbufnit ieri, după ce, timp de o săptămână, s-au spălat „în lighean”. Apa nu a mai curs la robinet și s-au descurcat cum au putut, sperând ca problema să se rezolve cât de repede.

Ieri însă au anunțat presa, revoltați că deși ar exista o avarie pe rețea – susținând că Aquabis ar fi greșit ceva la ultimele lucrări făcute în zonă – nimeni nu merge să repare.

Au fost anunțați cei de la Aquabis care au mers rapid în zonă și au rezolvat problema… în 10 minute.

Cineva din presă ne-a sunat ieri și ne-a spus. Am rămas șocați, deoarece NU a fost făcută nicio sesizare că ar fi probleme cu apa. O echipă a mers în zonă și localnicii le-au spus că nu este apă la robinete de câteva zile. Dar problema NU a fost la conducte sau la rețea. Problema a fost la tabloul electric. Cineva și-a băgat degetele pe acolo, nu înțelegem ce a vrut să facă, și a stricat panoul electric de pornire a pompelor! Problema s-a remediat în 10 minute. Dar noi NU am avut nicio sesizare”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis Bistrița, Ioan Șandru.

O echipă Aquabis va mai merge azi din nou la Figa. Urmează să se sudeze noi balamale și să se pună un nou lacăt.

FOTO – Constantadeazi.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Cateva zile fara apa nu e asa mare problema… Ce sa zicem de alte localitati din judet care nu au apa curenta de ani de zile… Bietii oameni depind doar de fantanile care si le sapă sau de fantanile din sat. Acolo nu se iau masuri. In sec XXI inca se cara apa cu găleata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...