-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Motociclist bistrițean, la inaugurarea circuitului Transilvania Motor Ring din Mureș

Astăzi are loc inaugurarea circuitului Transilvania Motor Ring, în Mureș. Deopotrivă pentru mașini și motociclete, circuitul pare să aibă priză la pasionați și admiratori ai acestui sport. Printre participanții de azi la inaugurare, se află și un motociclist bistrițean care reprezintă orașul la Campionatul Național de Motociclism.

Un circuit auto și moto se inaugurează azi în Ungheni, județul Mureș. Transilvania Motor Ring adună sute de împătimiți ai acestui sport și pasionați, deopotrivă.

La inaugurare sunt invitați să testeze circuitul mai mulți campioni naționali auto și moto, printre care Robert Mureșan (foto – motocicletă roșie și fost participant la MOTO GP), Titi Aur, Ionel Pascotă și Mihai Leu. Organizatorii au pregătit pentru spectatori parade și concursuri demonstrative auto și moto.

Acesta este cel mai nou circuit, cu diferențe de nivel, drum drept, heliporturi, cameră operativă, locuri de cazare etc. Mai multe despre circuit puteți urmări AICI.

Evenimentul a început la ora 10:00 și se va finaliza în jurul orei 17:00.

Printre cei care vor testa circuitul, va fi și bistrițeanul Sorin Pop (foto motocicletă galbenă). Acesta a fost invitat de Consiliul Județean Mureș și este cel ce reprezintă Bistrița la Campionatul Național de Motociclism.

Program inaugurare circuit:

10:00 – 10:20 Recunoaștere traseu cu safety car – auto
10:30 – 10:50 Recunoaștere traseu cu safety car – moto
11:00 – 11:45 Paradă automobile, cu prezentarea piloților și a mașinilor
12:00 – 12:45 Paradă motociclete, cu prezentarea piloților și a motocicletelor
13:00 – 13:30 Parada piloților locali auto – moto, cu prezentare mașini, motociclete și piloți
13:45 – 14:30 Cursă automobilistică demonstrativă
14:40 – 15:15 Cursă motociclistică demonstrativă
15:30 – 16:00 Ture de salut spectatori cu safety car
16:00 – 17:00 Înmânarea trofeului de inaugurare „Transilvania Motor Ring” piloților participanți

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.