9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

N-a mai fost distracție după ce au ajuns jandarmii și polițiștii în Colibița și Figa

Autoritățile sunt cu ochii pe cei care nu respectă regulile de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Jandarmii montani din Colibița au spart seara trecută două petreceri, iar petrecăreții din Figa s-au trezit cu poliția la ușă. Organizatorii au fost sancționați.

Petrecăreții din două cabane din zona lacului Colibița s-au trezit ieri cu musafiri nepoftiți. Nici petrecăreții din Figa nu au scăpat de musafiri.

Jandarmii montani din Colibița au identificat două evenimente private. Se pare că muzica dată la volum maxim, a atras atenția jandarmilor montani, fapt care a dus la intervenția acestora în zonă.

La prima dintre cabane au fost identificate 11 persoane din orașul Năsăud, care participau la o petrecere privată.

Tot noaptea trecută, în jurul orei 00.15, jandarmii montani Colibița au identificat o altă petrecere organizată la o cabană aflată pe malul lacului, la care participau 7 persoane din județul Suceava.

Reprezentanții IJJ BN transmit că jandarmii i-au sancționat pe cei doi organizatori cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, iar 6 participanți au fost sancționați cu avertismente scrise.

Polițiștii din Beclean care se aflau în acțiuni specifice de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 au spart ieri după masă o petrecere organizată într-o cabană din Figa. La eveniment participau 12 persoane.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19-35 de ani, din Lechința și Bistrița au fost sancționați contravențional de polițiști, iar amenzile au ajuns la 7.000 de lei.

Autoritățile recomandă în această perioadă evitarea aglomerațiilor și întâlnirilor cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.

Foto @ IJJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...