21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Năsăud: Terenuri de sport și bazin semi-olimpic de înot pentru tineri

În viitorul apropiat, tinerii din Năsăud nu vor mai avea nicio șansă să se plictisească. Primăria Năsăud pregătește un centru pentru tineret, într-o clădire de 700 de metri pătrați, dar și un complex sportiv cu teren multifuncțional și bazin semi-olimpic.

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin a vorbit despre planurile pe care le are pentru tineri. Acesta intenționează să preia o clădire de 700 de metri pătrați, unde vrea să facă un centru pentru tineret.

„Trebuie să îi ținem angrenați pe tineri. Facem demersuri să preluăm o clădire pe strada Griviței, care e lăsată în paragină, la 50 de metri de primărie. E o clădire din anii `90, o clădire uriașă, de 700 de metri pătrați. Vrem acolo să facem un centru pentru tineret, care să cuprindă mai multe activități pentru tineri”, a spus primarul Dorin Vlașin, la Bistrițeanul Live.

Primăria Năsăud pregătește și un complex sportiv, care va avea la interior un bazin semi-olimpic, saună, jacuzzi, iar la exterior un bazin mare și unul mic pentru copii. Tot în exterior va fi amenajat și un teren multifuncțional de fotbal, handbal, baschet, volei și o zonă ultramodernă dedicată pasionaților de skate.

În acest moment, în Năsăud funcționează mai multe cluburi, de handbal, karate, tenis de masă, fotbal și chiar karturi. Acestea atrag copii și tineri de pe toată Valea Someșului.

„Încercăm să angrenăm și societăți comerciale care își desfășoară activitatea pe raza orașului, le cerem și lor sprijinul, pentru că avem nevoie de mingi, de echipamente, de multe alte lucruri la baza sportivă. Și baza sportivă arată impecabil, cred că avem una dintre cele mai bune suprafețe de joc. Avem și vestiare noi, arată impecabil. Lucrăm acum la un studiu de fezabilitate pentru modernizare și dotare, pe care îl vom depune în scurt timp la Compania Națională de Investiții”, a completat primarul Dorin Vlașin.

Emisiunea la care a fost invitat primarul Dorin Vlașin o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: