25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Năsăudul ar putea lua fața Bistriței cu un Aqualand de 6 milioane de euro. Cum arată proiectul:

Potrivit primarului orașului Năsăud, Ministerul Dezvoltării a aprobat săptămâna aceasta finanțarea unui complex de agrement, dotat cu bazine acoperite și în aer liber, plajă și terenuri de tenis, handbal, minifotfal, baschet. Valoarea proiectului trece de 6 milioane de euro.

Miercuri, Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea unui complex de agrement care urmează a fi amenajat în orașul Năsăud. Primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea spune că dacă toate lucrurile vor merge bine, licitația ar putea fi demarată deja în cel mult două luni.

De licitație se va ocupa tocmai Compania Națională de Investiții, din cadrul Ministerului Dezvoltării. Valoarea totală a acestui proiect ajunge la 6,3 milioane de euro. Mare parte din investiție este suportată de Ministerul Dezvoltării, însă și Primăria Năsăud va trebui să contribuie cu 2,4 milioane de lei.

„Durata de execuție este de 20 de luni. A fost semnat ordinul de ministru pentru finanțarea investiției. Este vorba despre 6,3 milioane de euro, valoarea totală a proiectului. Eu sper ca în două luni să se demareze licitația pentru această investiție”, a declarat primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, pentru Bistrițeanul.ro.

Aqualand-ul din Năsăud se va întinde pe 2,4 hectare. Complexul va avea un bazin de înot acoperit, de 250 de locuri, la care se mai adaugă o piscină pentru adulți și una pentru copii și plajă cu 300 de locuri.

În cadrul complexului vor fi amenajate și terenuri de tenis, volei, baschet, minifotbal și handbal. Tot acolo vor fi amenajate și spații comerciale și pentru alimentație publică și un cabinet medical.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...