20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Ne mobilizăm? E nevoie de sânge pentru a salva pe Tănase Petruț, prietenul Megatitan

Un grav accident a avut loc zilele trecute în județul Sălaj. Tănase Petruț, prietenul Megatitan, a fost implicat într-un accident. Acesta e în stare gravă la spital și are nevoie de sânge. Ne mobilizăm?

O mașină aparținând Megatitan a fost implicată într-un grav accident în comuna Gâlgău, județul Sălaj.

Tănase Petruț, care se afla la volan, a rămas încarcerat, după ce autoutilitara sa a fost lovită de un alt microbus de marfă.

Accident grav în Glod. Elicopterul SMURD, solicitat la fața locului

Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, fiind internat la Cluj. Bărbatul e în stare gravă, iar cei de la Megatitan solicită ajutor, fiind nevoie de sânge, URGENT.

Dragi prieteni, facem un apel la bunătate și solidaritate! Prietenul Megatitan, Petruț Tănase, are nevoie urgentă de sânge, după ce a suferit un accident grav fără să aibă vreo vină (a fost lovit din plin în timp ce conducea regulamentar – foto). Este internat acum la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca cu politraumatisme și are nevoie de sprijinul nostru pentru că are nevoie de sânge. 

Vă rugăm pe toți cei care aveți posibilitatea să mergeți să donați sânge în numele lui Petruț Tănase, internat la Clinica Neurochirurgie Cluj.

Vă apreciem și vă mulțumim!

Megatitan este mereu alături de oameni!”, au scris aceștia pe Facebook.
Conform celor de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, cei care donați trebuie să știți următoarele lucruri:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: