24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Nici instanța, nici ordonanțele militare n-au ținut-o în casă! Acum a ajuns după gratii la Gherla!

O tânără bistrițeancă se afla în arest la domiciliu. Nici acest lucru, nici ordonanțele militare n-au ținut-o în casă, fiind găsită de două ori de oamenii legii, pe afară. Singura „soluție” pentru ea a fost să stea 30 de zile după gratii… la Gherla.

Cercetată pentru infracțiuni contra patrimoniului, o tinerică de 20 de ani, din Bistrița, a primit arest la domiciliu.

Nu a ținut cont nici de sentința judecătorească, nici de faptul că erau în vigoare ordonanțele militare. Aceasta a fost găsită, de două ori, la distanță bună de casă, de oamenii legii.

Mai multe puteți reciti aici:

O tinerică din Bistrița a ieșit la plimbare și va ajunge…după gratii!

Polițiștii au solicitat instanței să schimbe arestul la domiciliu cu măsura arestului preventiv. Ceea ce s-a și întâmplat.

„Arestarea preventivă a fost dispusă ca urmare a sesizărilor motivate, formulate de polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare la data de 8 aprilie, respectiv 22 aprilie 2020, întrucât aceasta a încălcat cu rea-credință măsura preventivă dispusă. Aceasta a fost depusă în Penitenciarul Gherla, Secția Cluj-Napoca, în baza mandatului de arestare preventivă emis de către Judecătoria Bistrița”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...