8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Noi cazuri de gripă, la Spitalul Județean. Printre pacienți, o fetiță de 2 ani

Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Despre cine este vorba:

Noi cazuri de gripă au fost semnalate astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

Este vorba despre o fetiță în vârstă de 2 ani și 7 luni din Prundu Bârgăului, care a fost internată la Secția Pediatrie în data de 23 februarie. În urma confirmării virusului gripal tip A, fetița a fost transferată ieri la Secția Boli infecțioase.

O femeie în vârstă de 58 de ani din Bistrița Bârgăului a fost internată în data de 24 februarie la Secția Boli infecțioase cu suspiciune de gripă. Pacienta suferea și de pneumonie interstițială și insuficiență respiratorie. În cazul acesteia a fost confirmată prezența virusului gripal de tip A în data de 25 februarie.

Tot în 24 februarie a fost internat și un bărbat în vârstă de 31 de ani din Bistrița. Acesta a fost internat la Secția Boli infecțioase cu diagnosticul suspiciune gripă și de pneumonie. Virusul gripal tip B a fost confirmat în cazul bărbatului tot ieri.

Cel de-al patrulea pacient este o femeie în vârstă de 68 de ani din Bistrița, internată în data de 18 februarie la Secția Boli infecțioase cu diagnosticul enterocolită cu Clostridium difficile. În cazul acesteia a fost confirmat virusul gripal tip A în data de 25 februarie.

„Reamintim că la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost instituită carantină. Accesul aparținătorilor și vizitatorilor este interzis. Facem apel la înțelegerea acestora, rugându-i să respecte măsurile adoptate”, se mai precizează în comunicatul remis presei de Spitalul Județean din Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.