20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Notarul care i-ar fi ordonat unui fost sportiv să bată un polițist a scăpat basma curată?! Detalii „picante” din dosar

În 2017, Bistrițeanul.ro prezenta o poveste demnă de filmele de acțiune. În prim-plan: un polițist, un notar public și un fost sportiv de performanță. Polițistul bătut atunci spunea că notarul Adrian Bria, fratele consilierului local Alexandru Bria, ar fi ordonat unui fost sportiv să îi dea o lecție, după ce l-ar fi surprins cu telefonul mobil în timp ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale, în mașină. Singurul trimis în judecată a fost sportivul, care este judecat acum pentru… acces ilegal la un sistem informatic.

Totul a început în toamna anului 2017, în apropierea fabricii Leoni, unde locuiește polițistul care ar fi fost bătut. Tatăl polițistului a observat o mașină care staționa pe terenul său și s-a îndreptat spre ea pentru a-i cere șoferului să plece. Acesta i-ar fi vorbit urât bărbatului și ar fi refuzat să plece.

Între timp, în zonă a ajuns și polițistul. Auzind că șoferul a vorbit urât cu tatăl său, a mers să îl ia la rost. Și-a dat seama că în mașina în cauză era nimeni altul decât notarul Adrian Bria și fratele liderului PSD și a consilierului local Alexandru Bria.

Se pare că acesta întreținea relații sexuale cu o femeie, iar polițistul a filmat întreaga scenă.

I-a spus notarului că pune filmarea pe Facebook și i-o trimite soției sale

Gazeta de Bistrița a făcut publică înregistrarea discuției dintre cei doi din rechizitoriul procurorilor.

“Suspectul Bria : filmezi, serios ?, de ce ne filmezi ?

Persoana vătămată CDC : așa că vreau eu.

Persoana vătămată CDC : domnu` notar, te pun și pe facebook, să îți arăt să vorbești frumos cu un bătrân, când îți spune să pleci…..să te duci la hotel nu aicea, să faci mizerie.

Persoana vătămată CDC : Las ca o să vezi tu, Las ca o să vezi tu, să știi să vorbești civilizat cu un om bătrân când ți-o spus să ieși cu mașina de acolo, că nu ți-o dat în cap, trebuia să îi spui frumos că plec și nu era nicio problemă.

Suspectul Bria: Am înțeles, bun, îmi cer scuze și care e problema ?

Persoana vătămată CDC: Și pe deasupra ești și notar și să știi că trimit la șeful tău, la notari, trimit filmarea să știi, să vadă ce fel de om ești.

Suspectul Bria: dar care o fo problema, ce s-o întâmplat așa de….

Persoana vătămată CDC: Da ai vorbit urât cu tata și să te duci la hotel cu… să mă scuzi.. cu curvele, nu aicea și îi dau și la nevastă-ta filmarea, așa să te vadă frumos aicea pe Tărpiului, lângă bazine, uite să vadă unde ai fost și să ne vadă și pe noi, bine, așa.”, este parte din conversația făcută publică de Gazeta de Bistrița.

Amenințările polițistului par să-l fi infuriat pe notarul Bria. După această conversație ar fi plecat, însă s-ar fi întors după 15 minute, însoțit de Cherecheș Ovidiu Ciprian, un sportiv de performanță. Potrivit polițistului, sportivul l-ar fi luat la bătaie, chiar de față cu fiica sa, care atunci avea doar 3 ani.

Bătaia încasată l-a ținut o vreme bună pe polițist în spital și concediu medical.

După mai multe lovituri, sportivul i-ar fi luat telefonul polițistului și ar fi plecat. Notarul Bria ar fi urmărit întreaga scenă din mașină. Toată povestea o puteți citi aici.

De la loviri și alte violențe la…acces ilegal la un sistem informatic

În prima fază, dosarul a fost cercetat „in rem”. Deși polițistul indicase clar persoana care l-a bătut, dar și persoana car ar fi comandat bătaia. Sportivul Cherecheș Ovidiu Ciprian a fost reținut la un an de la faptă și eliberat la scurt timp după.

A fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, acces ilegal la un sistem informatic și alterare a integrității datelor informatice.

Culmea, boxerul a fost achitat pentru lovire și alte violențe. În prezent este judecat doar pentru acces ilegal la un sistem informatic. Adrian Bria nu apare deloc în ecuație, rămânând doar cu „onoarea pătată” după ce presa a făcut public incidentul.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. ma mir ca a scapat bietul politist doar cu cateva sapatamani de spitalizare…
    in ro razbunarea fizica e floare la ureche…amenintarile, renuntarea la bunuri, etc sunt nevazute si nescrise…. doar victimele stiu…cat de perverse sunt astfel de persoane care daca au cumparat un teren pot face legea!

  2. Poliția e de tot rahatul…mâna in mâna cu toți “fomiștii”!Bine ca a rămas domnul notar saracu doar cu imaginea pătată!fantastic!de ras și de circ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!