16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Noul utilaj vechi al Primăriei Bistrița a stat ieri în depozit. Mâine îl vom vedea în acțiune, prin oraș!

Municipalitatea a achiziționat în toamnă un utilaj multifuncțional. Ieri, deși era nevoie de intervenții pentru deszăpezire, acesta a stat în depozit. ”Mâine s-au anunțat iarăși ninsori, așa că îl vom folosi!” a declarat șeful interimar al DSP Bistrița.

Ieri a nins ca-n mijloc de iarnă, în tot județul. Și în municipiu au fost scoase utilaje la deszăpezit.

Am avut trei utilaje cu lamă și sărăriță și două tractoare cu sărăriță, care au ieșit și au curățat carosabilul din municipiu” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful interimar al DSP Bistrița, Liviu Creminea.

Aseară, primarul Ioan Turc anunța pe Facebook că Primăria Bistrița a fost ”nevoită” să intervină în regim propriu. Contractul cu firma de deszăpezire s-a încheiat în 15 martie.

Odată cu imaginile postate, bistrițenii s-au întrebat de ce nu a fost pus la muncă și noul utilaj achiziționat în toamna lui 2022. E vorba de utilajul de aproape jumătate de milion de lei, fabricat în 2007.

Cum a ajuns Primăria Bistrița să cumpere un utilaj vechi de 16 ani cu aproape jumătate de milion de lei

CARE a fost motivul lipsei de pe teren și când vom vedea utilajul ”în acțiune”

Deși utilajul are dotări pentru a interveni în situații ca cea de ieri, acesta nu a fost folosit. Dar reprezentanții Primăriei Bistrița susțin că mâine îl vom vedea în acțiune.

”Ieri am folosit alte utilaje. Acesta avea montat pe el și pompa și celelalte facilități, fiind uttilaj multifuncțional. Dar ieri le-am demontat de pe el și mâine, că și mâine se anunță ninsori, îl vom folosi” a promis Liviu Creminea.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.