-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Noutăți de iunie, la AWAKE Festival…!

Echipa Awake Festival a transmis câteva noutăţi importante care vor conta pentru toţi cei care au de gând să participe la acest eveniment!  Iată despre ce este vorba:

JOYCUT este noua trupă din line-up-ul scenei principale. Originari din Bologna, ei crează muzică futuristă, inspirată de sound-ul electro: percuție industrială, tobe tribale, inserții de orchestră; electronic, post-rock și dark-wave, experimental accesibil. Cel mai recent album,

Pieces Of Us Were Left On The Ground i-a purtat pe toate continentele pentru mai mult de 300 de show-uri live. JOYCUT a prezentat într-un sold-out show la Bienala de la Veneția noua lor „operă în șase acte”: KOMOREBI. JOYCUT aduce pe scena principală AWAKE un moment multi-disciplinar și experiențial, inspirat din natură și perfect potrivit în parcul secular al domeniului Teleki.

#AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si eventim.ro, la prețurile de: 209 lei sau 239 lei cu camping inclus.

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te așteaptă pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș.

În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari.

Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

****

Organizatorii Awake Festival sunt EMAGIC și Culturaft, în parteneriat cu Primăria Gornești, Consiliul Județean Mureș, UAR Mureș, The Institute, RDW, Diploma.

Sponsori: BCR/george, Beck’s, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac.

Pentru informații și noutăți, accesați Awake Festival: Site   Facebook Event   InstagramYoutube  

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...