12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Nuntă-n pandemie! Un pompier bistrițean își duce nuntașii dintr-o zonă aproape carantinată într-una mai „permisivă”

Cazurile de COVID cresc alarmant. Numeroase zone din țară sunt tot mai restricționate. Un pompier bistrițean nu-și poate ține nunta „la el acasă”, zona fiind aproape de incidența de 6/1.000. Așa că își duce nuntașii în localitatea vecină care e mai… permisivă.

La nivel național se înregistrează tot mai multe cazuri de COVID. Astfel, comune după comune, și orașe după orașe, tot mai multe zone sunt restricționate.

Incidența cazurilor COVID este, în unele zone, aproape de pragul carantinării (6/1.000 de locuitori). O astfel de zonă este și comuna Vișeu de Jos din Maramureș. Această comună este comuna natală a unui pompier din cadrul ISU BN.

Acesta și aleasa inimii lui, care și ea este tot din Vișeu de Jos, ar avea programat cheful de cununie MÂINE, 11 septembrie 2021, conform Vasiledale.ro

Cum incidența cazurilor COVID în comuna Vișeu de Jos a ajuns la 5,78/1.000 de locuitori, nunțile sunt INTERZISE. În acest context, cheful se ține la o aruncătură de băț, mai exact în orașul Vișeu de Sus.

Cum evită oamenii măsurile CJSU Maramureș? Simplu: fac petrecerile în orașul Vișeu de Sus, situat la o „aruncătură de băț” de comuna aflată în scenariu roșu. Așa se va întâmpla și mâine când la un restaurant din Vișeu de Sus se va desfășura o nuntă importantă.

Mirii (el – ofițer la ISU Bistrița-Năsăud) din Vișeu de Jos vor avea invitați numai ”unul și unul”: polițiști, procurori, pompieri militari etc. Mai mult, se povestește că unul din nașii mirilor va fi tocmai un fost șef de Inspectorat de Poliție. Totodată, vor participa și o mare parte din locuitorii comunei Vișeu de Jos. Așadar, cei din zona roșie vor veni la Vișeu de Sus (care astăzi are o incidență de 2,20 la o mie de locuitori).

Suntem tare curioși cum vor reacționa autoritățile în acest caz, având în vedere ”valoarea” participanților dar și a faptului că marea majoritate a acestora vor veni dintr-o zonă roșie. Se anunță prezența a peste 500 de persoane”, scrie VasileDale.ro

La scurt timp după apariția articolului, mirii au luat legătura cu reporterul maramureșean.

Mirii susțin că din comuna lor vor avea foarte puțini invitați și că cei ce vor participa sunt fie vaccinați, fie cu test negativ.

Aceștia susțin că nu este adevărat că o să vină 500 de invitați, ci doar aproximativ 250 de persoane. Foarte puțini din Vișeu de Jos o să vină, restul din Bistrița, București etc. Apoi, mirii nu ar avea nicio nașă comandant de IPJ. În plus mulți dintre invitații de la nuntă sunt vaccinați sau testați”, a scris VasileDale.ro.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

    • La Untold povestim de oameni vaccinați sau cu teste făcute iar evenimentul este 90% în aer liber. Ceea ce la nunti unde tot „calare unul peste altul” stau oamenii nu se fac verificări și clar nu se respecta nici pe departe regulile. Și se desfășoară în spatii inchise. Clar o mare vina au și autoritățile care nu verifica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...