9.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

O cunoscută cântăreață, dispusă să primească două sau trei familii cu copii care fug din calea războiului

Anuța Motofelea a anunțat pe pagina sa de Facebook că este dispusă să primească acasă două sau trei familii, mame cu copii, care fug din calea războiului din Ucraina.

Cântăreața de muzică populară, Anuța Motofelea a anunțat pe pagina sa de Facebook că este dispusă să primească acasă două sau trei familii, mame cu copilași, care s-au refugiat în România, din calea războiului.

„Vecinii noștri ucraineni m-au primit întotdeauna cu drag, am cântat împreună cu Florentina și Petre Giurgi la multe nunți și petreceri acolo, iar acum vreau și eu să primesc două, trei familii, mame cu copilași. Dacă aveți cunoștințe despre familii care au nevoie de cazare, mâncare și transport, vă rog să mă contactați: 0748475725”, a postat pe Facebook Anuța Motofelea.

Dintre artiști, nu doar Anuța Motofelea a reacționat. Și cântăreața Larisa Bozbici a postat pe Facebook ca este dispusă să ia acasă o mamă cu doi copii mici. Aceasta a mai spus că o va ajuta pe mama respectivă să-și găsească și un loc de muncă, dacă dorește.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...