18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

O fetiță de 7 ani s-a pierdut de bunici în Năsăud. Cum s-a terminat povestea:

Ieri, o copilă de 7 ani, care și-a însoțit bunicii la piață la Năsăud s-a pierdut de aceștia. Copila a început să plângă și să alerge printre tarabele din piață, în încercarea de a-și găsi bunicii. Cum s-a terminat totul:

Incidentul s-a produs ieri, în piața din Năsăud. Fetița își însoțise bunicii la piață, iar într-un moment de neatenție s-a pierdut de aceștia. Salvarea a venit de la jandarmi. Aceasta a văzut un jandarm pe care l-a rugat să o ajute să își găsească bunicii.

„Am și eu o fetiță și primul gând mi-a zburat la ea și la cum m-aș fi simțit dacă ea ar fi trecut printr-o situație similară” – spune plt. maj. Traian Ciocan, care a găsit-o singură alergând și plângând prin mulțimea adunată la tarabele din piața Năsăud. Acesta, alături de plt. adj. șef Gabriel Rus și eleva Florina Forcea, se aflau într-o acțiune de patrulare în piață și imediat ce au găsit fetița, au luat-o în mașină pentru a fi în siguranță și au anunțat atât dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, precum și Poliția orașului Năsăud, cu scopul identificării în cel mai scurt timp a bunicilor acesteia”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Bunicii copilei au fost găsiți după jumătate de oră de căutări prin piață. Aceștia nici nu își dăduseră seama că fetița nu mai era lângă ei.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...