11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

O mică balerină din echipa lui Ovidiu Danci a fost selectată în lotul național de gimnastică de la Deva

Cine-a spus că într-un oraș de provincie nu poți face performanță? O demonstrează școala de balet a artistului Ovidiu Danci, care naște adevărate talente. Una dintre balerinele sale a fost selectată în lotul național de gimnastică de la Deva.

Una dintre micile balerine din echipa lui Ovidiu Danci își va dezvolta mai departe talentul tocmai la Deva. Este vorba despre Ariana Cotu, care, în urma probelor și selecției riguroase, a fost acceptată în lotul național de gimnastică de la Deva.

„Ariana este prima elevă a Școlii de Balet Ovidiu Danci care a trecut cu brio aceste examene și a fost transferată urgent să înceapă antrenamentele de azi! Felicitări profesorilor care au clădit cărămidă cu cărămidă o viitoare campioană”, precizează pe pagina sa de Facebook, Ovidiu Danci.

Aptitudinile și talentul micuței balerine au fost cultivate de profesoarele Laura Boldor, Anamaria Cârdan și Silvia Barițchi-Gradea.

Aceasta nu este singura performanță de acest fel înregistrată de Școala de Balet Ovidiu Danci. La nici un an de la deschidere, cinci eleve ale școlii au promovat probele de admitere la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...