13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

O persoană infectată, 99 în carantină și peste 300 izolate la domiciliu

Numărul celor încarantinați sau izolați la domiciliu este în creștere. Până la această oră însă, o singură persoană a fost depistată pozitiv cu COVID 19.  Peste 200 de români sunt infectați cu coronavirus la nivel național.

Situația privind coronavirusul este în dinamică. Raed Arafat declara aseară că situația se poate schimba de la un minut la altul.

De la ultima raportare, de ieri, 17.03, în ceea ce privește rezultatele probelor recoltate din Bistrița-Năsăud, nu s-au mai primit rezultate.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră:
– 1 persoană confirmată cu Coronavirus
– 99 persoane în carantină și
– 330 persoane în izolare la domiciliu” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Autoritățile reamintesc de numărul de telefon 0800800358 – linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19.
Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 DOAR pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE.

La nivel național sunt 217 cazuri confirmate de persoane infectate cu COVID 19.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: