8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

O școală din Cluj-Napoca a făcut curățenie pe Via Transilvanica, între Dorolea și Cușma

Elevii școlii Royal School in Transylvania din Cluj-Napoca au făcut curățenie pe Via Transilvanica, între localitățile Dorolea și Cușma. Aceștia au solicitat sprijinul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud pentru realizarea acțiunii de ecologizare.

Luni, Via Transilvanica a unit eforturile Royal School in Transylvania și cele ale ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, într-o acțiune de ecologizare a drumului între localitățile Dorolea și Cușma.

Școala din Cluj-Napoca a adoptat această porțiune din Via Transilvanica, iar, în calitate de părinți ai acestui segment de drum, au solicitat sprijinul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud pentru realizarea acțiunii de ecologizare.

Ne-am bucurat să vedem copiii harnici și veseli, interesați de protejarea mediului înconjurător, care pe lângă sprijinul logistic al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au primit și informații despre cum trebuie colectate separate deșeurile și despre importanța reciclării acestor deșeuri.

Le mulțumim pentru efortul lor de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat și le promitem că vom răspunde cu aceeași deschidere ori de câte ori ne solicită sprijinul„, spune directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.


 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.