12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

O veste grozavă pentru 1670 de copii din Bistrița: „ Am găsit soluția!”

Am fost convins tot timpul că vom găsi soluția”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae, anunțând o veste grozavă pentru cei 1670 de elevi care învață într-un liceu de prestigiu, „o școală etalon la nivel național, care a dat generații peste generații de oameni de valoare – Bistriței și României…”

Reabilitarea corpului A al Colegiului Național „Liviu Rebreanu” intră în linie dreaptă: „Convocăm pentru mâine ședința de îndată a Consiliului Local al Municipiului Bistrița pentru a aproba predarea amplasamentului CNLR către Compania Națională de Investiții, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare și modernizare, atât de necesare clădirii monument istoric al acestui liceu de prestigiu: aici învață un număr de 1670 de elevi bistrițeni”, a mai transmis Cristian Niculae.

Viceprimarul a amintit că este vorba despre „o școală etalon la nivel național, care a dat generații peste generații de oameni de valoare – Bistriței și României…

Învestiția se ridică la aproximativ 10 milioane de euro pe care administrația locală nu și-ar fi permis-o din bugetul propriu.

Am încercat cu fonduri europene, am încercat prin PNDL și nu s-a putut. Am găsit soluția la CNI și vom rezolva și această problemă. Mulțumim Guvernului României, mulțumim colegului nostru vicepriministrul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice!”, a mai transmis Cristian Niculae.

Despre acest subiect, puteți reciti detalii accesând linkul de mai jos:

OFICIAL: Milioane de lei, pentru o școală din Bistrița!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?