9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

O veste grozavă pentru 1670 de copii din Bistrița: „ Am găsit soluția!”

Am fost convins tot timpul că vom găsi soluția”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae, anunțând o veste grozavă pentru cei 1670 de elevi care învață într-un liceu de prestigiu, „o școală etalon la nivel național, care a dat generații peste generații de oameni de valoare – Bistriței și României…”

Reabilitarea corpului A al Colegiului Național „Liviu Rebreanu” intră în linie dreaptă: „Convocăm pentru mâine ședința de îndată a Consiliului Local al Municipiului Bistrița pentru a aproba predarea amplasamentului CNLR către Compania Națională de Investiții, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare și modernizare, atât de necesare clădirii monument istoric al acestui liceu de prestigiu: aici învață un număr de 1670 de elevi bistrițeni”, a mai transmis Cristian Niculae.

Viceprimarul a amintit că este vorba despre „o școală etalon la nivel național, care a dat generații peste generații de oameni de valoare – Bistriței și României…

Învestiția se ridică la aproximativ 10 milioane de euro pe care administrația locală nu și-ar fi permis-o din bugetul propriu.

Am încercat cu fonduri europene, am încercat prin PNDL și nu s-a putut. Am găsit soluția la CNI și vom rezolva și această problemă. Mulțumim Guvernului României, mulțumim colegului nostru vicepriministrul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice!”, a mai transmis Cristian Niculae.

Despre acest subiect, puteți reciti detalii accesând linkul de mai jos:

OFICIAL: Milioane de lei, pentru o școală din Bistrița!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...