20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

OAMENI din Bistrița-Năsăud – Rodica Pătraș, organizatorul evenimentelor Metropolis: Trebuie să ai mintea limpede și deschisă la nou

Rodica Pătraș a lucrat ani de zile în industria alimentară, pe unitățile de panificație, produse de carne și lactate, la Pombis. Și-a început activitatea imediat după facultate, în 1978.

Rodica Pătraș a absolvit un profil tehnologic general, la Facultatea Tehnologie Economică, în Institutul Gheorghe Asachi din Iași.

A primit repartiție la fosta Întreprindere de Morărit și Panificație. S-a perfecționat an de an, fiind șef de laborator și șef Calitate, vreme de aproape 10 ani.

În acest an se împlinesc 20 de ani de când Rodica Pătraș se ocupă de organizarea evenimentelor. Întâi s-a ocupat de evenimente la Restaurant Phoenix. Din 2009, când restaurantul a fost demolat, Rodica Pătraș a fost solicitată să-și continue munca la Hotel Metropolis, care a luat locul fostei clădiri. 

Mi-a fost destul de ușor să implementez concepte și produse, să știu ce înseamnă un standard de calitate, ce înseamnă să lucrezi cu oamenii.

Am avut întotdeauna contacte directe cu oamenii. La început livram produse către fostul ICSMA iar de aici primeam mereu feed-backul pieței. Încet-încet, pas cu pas, cunoscând oamenii Bistriței și profilul de industrie alimentară, alături de profesioniști – mi-a fost ușor să implementez o rețetă. Să colaborez sau să cunosc ce își doresc oamenii.

Am crescut practic în fiecare zi, cu fiecare eveniment”, ne-a povestit Rodica Pătraș.

Chiar dacă a ieșit la pensie, Rodica Pătraș se întâlnește zilnic cu oameni care îi cer sfatul sau o salută.

Încerc să le dau sfaturi și tinerilor, pe care i-aș vrea mai apropiați de cei în vârstă. Un om în vârstă poate fi și el foarte valoros, atâta timp cât își pune sufletul și experiența în slujba comunității…”, ne-a mărturisit Rodica Pătraș.

Clienții îi spun deseori că sunt convinși că evenimentul lor va fi foarte frumos și bine organizat, pentru că știu cât este de conștiincioasă, riguroasă și exigentă Rodica Pătraș. 

Am ajuns să-i simt pe oameni, de la prima lor întrebare. Știu exact ce își doresc sau care sunt preferințele lor în materie de evenimente. Îmi și notez toate detaliile. Tocmai ca să pot să satisfac toate pretențiile pe care le ridică.

Cred că asta a fost cheia succesului…”, ne-a mai povestit Rodica Pătraș.

Pentru că i-au fost apreciate calitățile, chiar pensionară fiind, a fost rugată să dea o mână de ajutor la relansarea brandului Metropolis.

Am venit cu sufletul deschis și cu toată energia mea. Am știut exact fiecare colțișor al hotelului. Am știut ce este stricat, ce trebuie să reparăm.

Aici ești tot timpul în mișcare. Tot timpul trebuie să ai mintea limpede și deschisă la nou, la tehnologie, metode noi de preparare sau programe informatice noi.

Fericirea pe plan profesional este să văd că omul a plecat mulțumit de la evenimentul nostru. Să constat apoi că o altă persoană care a participat la evenimentul respectiv și își dorește și el unul la fel…”, a mai povestit Rodica Pătraș.

Cum a reușit să se adapteze Rodica Pătraș vremurilor moderne?

A participat la foarte multe cursuri de perfecționare, târguri, expoziții culinare sau traininguri de preparare a produselor. Citește zilnic presa și urmărește canalele de Youtube sau paginile de internet.

Ce înseamnă un eveniment de mare clasă, la Hotel Metropolis, și de ce merită să faceți rezervări aici – descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

Emisiunea „Oameni din Bistrița-Năsăud” este susținută de compania Frasinul.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!