27.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

Operatorul de transport în comun Transmixt: „Vom sesiza autoritățile să întervină în disciplinarea călătorilor”

Operatorul de transport în comun Transmixt face apel la responsabilitatea călătorilor săi, precizând totodată că va sesizat autoritățile componente să intervină în disciplinarea călătorilor care nu vor să respecte regulile de igienă.

Mulți dintre cei care se deplasează folosind transportul în comun nu dau dovadă de responsabilitate socială și nu poartă mască pentru a se proteja și a-i proteja pe ceilalți de virusul care a provocat doar în țara noastră moartea a peste 1000 de persoane.

A constatat acest lucru și Transmixt, care face apel la călătorii săi să respecte legea. Mai mult, operatorul de transport avertizează că va sesiza autoritățile să „disciplineze” călătorii.

„Cu regret constatăm că unii călători ignoră obligația de a purta mască de protecție atât la urcare în mijloacele de transport cât și pe parcursul călătoriei. Această ignorare a regulilor pune în pericul atât sănătatea călătorilor (a dumneavoastră), cât și a angajaților noștri (conducătorii auto). În acest sens, suntem foarte preocupați de riscurile generate de comportamentul acestora. Din păcate, nici compania Transmixt, nici conducătorii auto angajați ai acesteia nu au atribuții de control și dreptul de a lua măsuri cu privire la acest comportament, de aceea orice atitudine publică este bine venită. În ceea ce ne privește, vom sesiza autoritățile competente să intervină în disciplinarea acestor călori”, transmite Transmixt.

Una dintre regulile intrate în vigoare odată cu starea de alertă este purtarea măștii în spațiile închise, inclusiv în supermarketuri și mijloace de transport în comun.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...