17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Ovidiu Crețu: Important e câtă lume se bucură de pârtie, nu veniturile și cheltuielile!

Consiliera Seica Mărioara i-a cerut primarului Crețu veniturile și cheltuielile aferente pârtiei, pe acest sezon rece. Primarul a promis că le va da la finalul sezonului. „Important e câți bistrițeni au beneficiat de aceste servicii, câți s-au bucurat de pârtie. Nu veniturile și cheltuielile!”, a spus acesta.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, consiliera Seica Mărioara i-a cerut un raport primarului Crețu.

„Vă rog să îmi dați un raport privind cheltuielile și veniturile aferente pârtiei, în acest sezon rece. Dar nu ca și data trecută, să vă dați cu părerea. Vreau în scris. Cât s-a cheltuit cu pârtia și cât s-a încasat!”, a fost solicitarea acesteia.

Primarul i-a promis că va da un raport la sfârșitul sezonului.

Sezonul încă nu e gata. La finalul sezonului rece voi veni și vă voi da raportul cu încasările și cheltuielile. În scris, și cu semnătură. Exact cum v-am dat și pe sezonul trecut, numai că ați uitat. Dar, la sfârșitul sezonului, nu acum. Important e câți bistrițeni au beneficiat de pârtie, de serviciile oferite acolo. Asta e important!”, a declarat Ovidiu Crețu.

Conform edilului, până în prezent, 3.000 de bistrițeni s-au bucurat de Pârtia Cocoș, încasându-se 84.000 de lei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!