20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Părinții care ajung cu copilașii la spital, cei mai nemulțumiți din unitatea medicală

Cele mai multe sesizări ajung la conducerea Spitalului Județean de Urgență de la Pediatrie, a dezvăluit managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Gabriel Lazany a explicat acest lucru prin faptul că părinții sunt mult mai sensibili când vine vorba despre copiii lor.

Vă întrebați care este secția Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud care adună cele mai multe plângeri și sesizări de la pacienți? Ei bine, potrivit managerului unității medicale, medicii cei mai „acuzați” și contestați sunt cei de la Pediatrie.

„Nu vreau să judec părinții, părinții sunt părinți. Când e vorba despre copilul nostru facem moarte de om ca să spun așa. (…) La mine apar foarte multe sesizări pe pediatrie. Deci cred că la ora actuală cele mai multe sesizări vin pe pediatrie, pe considerentul că mamele sunt sensibile când este vorba despre copilul lor. Am adunat informații, am aflat care sunt nemulțumirile lor, treptat am început să le corectăm, dar avem posturi deja scoase la concurs de medici pediatri”, a explicat managerul Gabriel Lazany.

Acesta a mai spus că își dorește să acopere și partea de Unitate de Primiri Urgențe cu medici pediatri, pentru că la ora actuală, micuții care ajung la urgențe sunt văzuți de medici de familie, cu care spitalul are contract de gardă.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: