7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

PÂRTIEEE!!! Un începător a zburat pe Republicii!! Acum stă pe tușă!

Asfaltul proaspăt turnat pe Republicii a atras ca un magnet pe cei cu mașini cu mulți cai putere. Un șofer a reușit să „câştige” trei luni pe tușă. CE viteză a înregistrat aparatul radar:

Dacă mulți șoferi au comentat negativ decizia de asfaltare a Bulevardului Republicii, unii nu au mai putut de bucurie! Și atât de bucuroși au fost, încât abia au așteptat să se lase noaptea, ca să ”testeze” noul strat de asfalt.

Așa se face că azi-noapte, după ora 03.00, șoferul unei mașini cu mulți cai putere a vrut să vadă dacă Bulevardul Republicii ar putea fi transformat în pistă de lansat avioane.

A apăsat accelerația, s-a bucurat, dar bucuria lui nu a ținut prea mult! Un echipaj al Biroului Rutier avea radarul amplasat în zonă! Așa că „decolarea” i-a fost oprită.

Aparatul a înregistrat o valoare… impresionantă!

„În data de 9 septembrie, în jurul orei 03.10, pe Bulevardul Republicii a fost oprit în trafic un tânăr de 19 ani din Bistrița, care circula cu o viteză de 129 km/h. I-a fost reținut permisul pentru o perioadă de trei luni și a fost sancționat contravențional”, au declarat reprezentanții IPJ BN.

Șoferul avea permisul de 6 luni de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...