12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Loc de joacă în aer liber, în curtea spitalului, pentru copiii internați la Pediatrie

Copiii internați în Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița vor avea la dispoziție, în viitorul apropiat, un spațiu de joacă în aer liber, amenajat chiar în curtea unității medicale. De asemenea, în curte vor fi amenajate și zone de relaxare.

Potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, curtea unității medicale urmează să se transforme. Acolo va fi amenajat, printre altele și un spațiu de joacă pentru copiii internați în Secția Pediatrie.

„Copiii din Pediatrie vor avea un loc de joacă în curtea spitalului, în aer liber. Aceștia deja au un loc de joacă în cadrul secției de Pediatrie, care este însă spațiu închis”, a precizat la Medicină pe Limba ta, managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Se pare că aceasta nu va fi singura modificare din curtea spitalului. Acolo urmează să fie amenajate și zone de relaxare, prevăzute cu un sistem de sonorizare audio profesional:

„Toți pacienții și personalul medical care vor veni în curte să se relaxeze, vor putea sta pe bancă și vor putea asculta muzică ambientală”, a completat Gabriel Lazany.

Emisiunea la care a fost invitat managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița o puteți urmări mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: