13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Loc de joacă în aer liber, în curtea spitalului, pentru copiii internați la Pediatrie

Copiii internați în Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița vor avea la dispoziție, în viitorul apropiat, un spațiu de joacă în aer liber, amenajat chiar în curtea unității medicale. De asemenea, în curte vor fi amenajate și zone de relaxare.

Potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, curtea unității medicale urmează să se transforme. Acolo va fi amenajat, printre altele și un spațiu de joacă pentru copiii internați în Secția Pediatrie.

„Copiii din Pediatrie vor avea un loc de joacă în curtea spitalului, în aer liber. Aceștia deja au un loc de joacă în cadrul secției de Pediatrie, care este însă spațiu închis”, a precizat la Medicină pe Limba ta, managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Se pare că aceasta nu va fi singura modificare din curtea spitalului. Acolo urmează să fie amenajate și zone de relaxare, prevăzute cu un sistem de sonorizare audio profesional:

„Toți pacienții și personalul medical care vor veni în curte să se relaxeze, vor putea sta pe bancă și vor putea asculta muzică ambientală”, a completat Gabriel Lazany.

Emisiunea la care a fost invitat managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița o puteți urmări mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!