20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

PERCHEZIȚII în Bistrița: Două persoane reținute pentru trafic de droguri!

Mai multe percheziții domiciliare au avut loc ieri, în Bistrița și în Șieu Măgheruș. Descinderile fac parte dintr-un dosar în care se cercetează traficul de droguri. Două persoane au fost reținute.

Mai multe locuințe din Bistrița și Șieu Măgheruș au fost „răscolite” ieri de polițiști și mascați.

Perchezițiile au avut loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri.

Două persoane au fost reținute, fiind vorba de o femeie din Tiha Bârgăului și un bărbat neamț, care locuiau fără forme legale în Bistrița.

În urma perchezițiilor s-au găsit 10 kilograme de canabis, cei doi cultivând plante la locuința din Șieu Măgheruș.

„La data de 6 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au efectuat 3 percheziții domiciliare, toate pe raza județului, pentru documentarea activității infracționale a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.   Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul acestui an, o femeie de 48 de ani, din Tureac, împreună cu concubinul ei, un cetățean german în vârstă de 61 de ani ar fi inițiat o cultură outdoor de canabis.

În urma perchezițiilor, a fost descoperită o cultură outdoor de canabis, constituită din 70 de plante în diferite stadii de dezvoltare și mai multe echipamente care constituiau un laborator indoor de creștere a plantelor de canabis. De asemenea, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 kg. de masă verde de canabis, aproximativ 20 de kg. de muguri de canabis, repartizate în 166 de caserole și 134 de pungi, 22.500 de euro și 2 cântare electronice de mare precizie. De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 laptopuri, 4 telefoane mobile, o tabletă și 5 HDD.”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Cei doi sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc, fiind reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă. La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: