13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

PERCHEZIȚII: Reținut, după ce a încasat bani dându-se drept directorul unei firme

Un bărbat din Bacău s-a dat drept directorul unei firme. Acesta a încasat bani de la angajata unui magazin din Bistrița, sub acest pretext. S-ar părea că această metodă de înșelăciune a fost folosită în mai multe județe.

Ieri au avut loc două percheziții domiciliare, într-un dosar de înșelăciune. Un bărbat de 46 de ani, din Bacău, a fost reținut de polițiști, iar azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 25 aprilie-6 mai a.c., sub pretextul unei colaborări comerciale și folosind calități mincinoase, un bărbat ar fi indus-o în eroare pe angajata unui magazin din Bistrița. Bărbatul s-ar fi prezentat drept directorul general al societății în cauză și i-ar fi solicitat femeii să predea diverse sume de bani. În total, acesta ar fi obținut în mod ilegal suma de 18.022 lei, bani care proveneau din încasări”, explică reprezentanții IPJ BN.

Bărbatul locuia ilegal în Arad, și se bănuiește că ar fi fost ajutat de un tânăr de 18 ani. Până la această dată, polițiștii au reușit documentarea a 7 cazuri de înșelăciune cu același mod de operare, comise în mai multe județe.

„La data de 6 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din Bistrița-Năsăud și Arad, sub coordonarea directă, în teren, a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele persoanelor în cauză. Cu această ocazie, au fost descoperite și ridicate înscrisuri relevante pentru cauză”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.