20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

PERCHEZIȚII: S-a dat drept maică stareță și-a cerut sute de mii de lei pentru rugăciuni și dezlegări!

Polițiștii au descins la domiciliul unei femei de 30 de ani. Aceasta a pretins că ar fi maică stareță și a cerut bani unei bârgăuance pentru rugăciuni și dezlegări. Impostoarea va ajunge azi în fața instanței de judecată:

O bârgăuancă de 28 de ani a anunțat poliția că a fost înșelată. Mai exact, ar fi plătit bani unei femei care a pretins că e maică stareță, pentru a face rugăciuni și dezlegări. Doar că „măicuța” nu i-a mai răspuns la telefon.

„Din investigații a reieșit faptul că, în perioada 26 august-21 octombrie 2021, prin folosirea de calități mincinoase, pretinzând că este maică stareță în cadrul unei mănăstiri, i-ar fi solicitat unei femei de 28 de ani, din Prundu Bârgăului să plătească, în 25 de tranșe, suma totală de 354.100 lei.

Banii reprezentau plata unor rugăciuni și dezlegări, iar după un timp, femeia din Prahova nu ar mai fi răspuns la telefon”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Oamenii legii au descins la domiciliul impostoarei, o femeie de 30 de ani din județul Prahova.

„Ieri, la locuința femeii a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor și recuperării prejudiciului mai multe carduri bancare”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Femeia a fost audiată și reținută pentru 24 de ore. Astăzi va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Acțiuni Speciale și Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: