31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

PERICOL PUBLIC: Canalul de pe Zefirului care a înghițit un copil

Bistrițenii care trec pe strada Zefirului trebuie să fie cu ochii în patru. O gură de canal abia așteaptă să facă magie și să înghită oameni. Un copil a avut neșansa să dispară în canal chiar sub ochii bunicului.

În urmă cu ceva timp, pe strada Zefirului, lângă spațiul de joacă nou-nouț și frumos amenajat, unei guri de canal i-a dispărut capacul. Pentru a semnaliza pericolul, cei care locuiesc în zonă au plantat crengi în el. A făcut canalul „roade” până când o altă persoană, probabil bine intenționată, a înlocuit ramurile cu un plastic ce imită o gură de canal.

Ceea ce ar fi trebuit să fie o protecție, s-a dovedit a fi de fapt un pericol public pentru cei care trec prin acea zonă. Neșansa de a dispărea în canal chiar sub ochii bunicului a avut-o ieri un copil care mergea înspre parcul lui preferat de joacă.

Cel puțin un metru și jumătate a căzut copilul în canal. Din fericire, căzătura i-a provocat băiețelului doar câteva julituri la mâini și picioare.

Astăzi, părinții copilului au pus pe capacul de plastic niște bucăți de pavaj pentru a semnaliza pericolul și pentru a-i descuraja pe cei care trec prin zonă, să îl calce.

[arve url=”https://youtu.be/YhvLAa0_NOQ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.