1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Persoane evacuate și locuințe sigilate, după un control la ”socialele” din Viișoara și Subcetate

Polițiștii locali alături de alți angajați ai Primăriei Bistrița au verificat locuințele sociale din Viișoara și cartierul Subcetate. Unele locuințe au fost sigilate și locatarii evacuați.

Astăzi a avut loc o acțiune amplă de verificare a locuințelor sociale din Viișoara și cartierul Subcetate. La acțiune au participat polițiștii locali Bistrița, reprezentanți ai Direcției Servicii Sociale, Direcției Patrimoniu, etc din cadrul Primăriei Bistrița.

Au fost depistate persoane care locuiau ilegal în apartamente. Acestea au fost evacuate și locuințele sigilate.

Politia Locală, în cooperare cu serviciile de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Bistrița, au desfășurat o acțiune de control la blocurile sociale din Viișoara și cartierul Subcetate.

Au fost efectuate vizite la domiciliul persoanelor/familiilor aflate în atenția Direcției de Asistență Socială ca și cazuri sociale, în scopul monitorizării acestora, a integrării sociale și a prevenirii separării copilului de familie.
Mai multe persoane ce ocupau fără drept o locuință cu destinația de locuință socială au fost evacuate, iar locuința sigilată.
Asistenții sociali au asigurat consilierea persoanelor evacuate prin oferirea de servicii sociale alternative.
Poliția Locala Bistrița a asigurat protecția personalului din aparatul de specialitate al primarului î1n scopul bunei executări a acțiunilor acestora” au transmis reprezentanții Poliției Locale Bistrița pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Acțiune în afara legii! Nimeni nu poate fi evacuat fără ordin judecătoresc! Iar evacuarea se face doar de către executorul judecătoresc! Niciun alt funcționar, fie el și cașchetar local, nu poate evacua o persoană dintr-o locuință! Punct!

    • Eu din ce a scris am înțeles ca nu aveau dreptul sa fie acolo. În apartamentul ăla. Înseamnă că nu lor le era dat sa îl folosească. Un fel de „stau la neamuri”. Nu am buletin la adresa asta dar îs venit în vizita. Cam asa. Dacă nu se cunosc amănunte nu ne putem da cu presupusul. Plus ca socialele nu cred ca îs proprietate privata. Zic și eu…

    • Caschetarii astia dacă ai fi citit ce a scris Bistriteanul. Ro, ai fi înțeles ca au asigurat doar protecția personalului primăriei. Asta dacă citeai. Dar ai fost mai curios sa ii improsti cu noroi decât sa citești ce scrie presa. Oare când te uiți dimineața în oglinda îți place ce vezi? Și dacă într-adevăr ești din Primărie și știi despre ce este vorba în subiect atunci fratele meu…ești…Punct!! Fără cuvinte.

  2. Class dă-ți demisia din Primarie că vorbești fără să cunoști situația și încerci să agiți cetățenii și situația pe care o cunoști foarte bine. Chiar nu ți-e rusine? Îți încasezi salariul de la primăria pe care se pare ca nu o prea iubești, deși tine un propagandist și un duplicitar ca tine. Vai de sufletul ăla tău negru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...