15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Planificați o escapadă de weekend, în munți? S-a reparat drumul de la Valea Mare spre Lacul Lala!

Ploile din ultima perioadă și viiturile au distrus și drumul ce duce spre Lacul Lala, pe la Valea Mare. Din fericire, acesta a fost reparat. Așa că cei ce doresc să facă o escapadă de weekend, spre Vârful Ineu, pot folosi și DN 17 D.

Județul nostru a fost timp de câteva zile sub coduri galbene și portocalii de ploi, chiar și de Cod roșu. Viiturile au făcut prăpăd în numeroase zone.

Chiar și turismul a fost afectat. DN 17 D, drumul pe care se merge spre Vârful Ineu și lacul Lala a fost surpat.

Din fericire, în acest weekend puteți face o escapadă în Parcul Munții Rodnei și pe aceasta rută, drumul fiind reparat.

Turiștii care vor să ajungă la Vârful Ineu – Lacul Lala au acum drum de acces sigur în zonă. Jandarmii montani Rodna informează turiștii interesați faptul că DN 17 D traseul Valea Mare – Pasul Rotunda, a fost reparat în zonele afectate și este accesibil”, anunță jandarmii.

Accesul către Căldarea Gagi, Lacul Lala și Vf. Ineu se poate face și din localitatea Șanț, sat Valea Mare, județul Bistrița-Năsăud. Vă rugăm respectați și protejați natura!”, transmit și reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei.

Totodată, aceștia din urmă mai anunță și faptul că plata biletului nu se mai poate face prin sms.

Vă informăm că începând cu 02.07.2020, datorită unor defecțiuni tehnice, plata biletului de vizitare al Parcului Național Munții Rodnei nu mai este posibilă prin SMS Biletele de vizitare le puteți achiziționa de la colegii noștri din teren. Vă mulțumim pentru ajutor și înțelegere. Vă așteptăm cu drag în Parcul Național Munții Rodnei! ”, au mai informat reprezentanții acestuia.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...