4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Poliția și DGASPC s-au sesizat în cazul filmulețului în care primarul Traian Ogâgău își pedepsește unul dintre copii

Inspectoratul de Poliție Județean, precum și DGASPC s-au autosesizat în cazul filmulețului în care apare fiica primarului Traian Ogâgău, pedepsită de tatăl său, pentru că ar fi fost obraznică. Deocamdată nu este cercetată o persoană anume, ci doar faptele.

Filmulețul ar fi fost făcut în timpul unei excursii la schi, în Austria. În acesta apare fiica minoră a primarului, care este pedepsită de tatăl ei. Fetița este dezbrăcată, stă în genunghi, cu mâinile sus, cu fața la perete și, printre suspine, îi promite tatălui său că va fi cuminte.

Filmarea, care, se pare că circulă de ceva vreme în Sîngeorz-Băi, a ajuns ieri și în presa națională. Tot ieri, în posesia filmulețului a intrat și Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, care face cercetări:

„Conducerea I.P.J. BN a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Se pare că se cercetează faptele și nu persoanele. Deocamdată se verifică dacă este vorba despre fapte de natură penală sau contravențională.

De asemenea, filmulețul a ajuns și la DGASPC Bistrița-Năsăud. Crina Andreica, directorul adjunct al instituției a confirmat pentru Bistrițeanul.ro faptul că s-a demarat o anchetă, iar în cursul zilei de ieri a avut loc și o întâlnire cu mama fetiței și cu aceasta. Fetița va primi consiliere psihologică.

UPDATE:

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!