-11.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO/VIDEO Archiud: Bărbat scos inconștient și cu arsuri pe corp dintr-o casă în flăcări

În urmă cu puțin timp, pompierii au intervenit la un incendiu care s-a extins pe o suprafață mare a unei case din Archiud. Un bărbat de 54 de ani a fost scos înconștient și ars pe o parte mare din corp.

Conform ISU BN, mai multe echipaje de pompieri din Teaca, Bistrița și Lechința lucrează pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Archiud, comuna Teaca.

Focul se manifestă agresiv, iar din casă a fost scos un bărbat. În primă fază, persoana era inconștientă și avea mai multe arsuri pe o suprafață mare de pe corp. Ulterior a fost stabilizat și acum este conștient.

La caz a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Lechinta și Detașamentul de Pompieri Bistrița, cu autospeciale stingere, inclusiv autospeciala de interventie la înălțime, precum și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj SAJ BN.

„Pompierii militari și voluntari intervin la un  incendiu izbucnit la o casa de locuit amplasata pe raza localității Archiud, comuna Teaca.

Incendiul se manifesta generalizat,  iar prima interventie este asigurată de SVSU Teaca și a reușit scoaterea din casa a unei victime.

Victima de sex masculin prezintă arsuri pe o suprafață mare din corp, in momentul în care a fost scoasa din casa era in stare de inconștientă, acum este conștientă”, a transmis ISU BN.

Focul a fost stins de către pompieri, Au ars mai multe camere și acoperișul, casa fiind construită din lemn. Bărbatul scos din casa incendiată prezenta arsuri în proporție de aproximativ 80% din suprafața corpului.

„Incendiul a fost localizat în limitele găsite și se lucrează pentru lichidarea focarelor și înlăturarea elementelor de construcție care prezintă riscul de prăbușire.

Au ars mai multe încăperi și acoperișul construite preponderent din material lemnos, pe o suprafață aproximativa de 50 mp.

Incendiul a fost oprit înainte ca acesta sa se extinda la vecinătăți.

Victima a fost preluata conștientă, succesiv de echipajul SAJ BN, ulterior de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezinta arsuri pe aproximativ 80 % din suprafata corporală. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a intubat-o și a transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă a incendiului va fi stabilita după finalizarea intervenției”, a transmis ISU BN.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, casa a fost distrusă în totalitate: „În urma intervenției pompierilor și a echipajelor medicale a fost constatata distrugerea în totalitate a imobilului și rănirea proprietarului, un bărbat de 54 de ani. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...