20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Primăria Bistrița își prelungește programul de relații cu publicul până seara

Începând de luni, programul de relații cu publicul al Primăriei Bistrița se prelungește până seara. Bistrițenii care au treabă la ghișeele primăriei vor avea timp până la ora 19:00 să treacă pe la instituție.

Programul de relații cu publicul se va modifica începând de luni, 16 noiembrie. Este vorba practic de toate serviciile Primăriei Bistrița care au relații cu publicul: Centrul de Realții cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, registraturile serviciilor Stare Civilă și Evidența Persoanelor, casieria Direcției Economice de pe Gheorghe Șincai, casieriile și registratura Direcției Economice de pe Alexandru Odobescu, casieria și registratura Direcției Patrimoniu, registratura Serviciului Urbanism, compartimentul Registru Agricol, registratura Direcției de Asistență Socială, registratura Direcției de Servicii Publice.

Acestea vor funcționa de luni până joi după orarul: 07:00-19:00, iar vinerea de la 07:00-16:00.

„Această măsură e gândită pentru a optimiza interacțiunea direcțiilor primăriei cu cetățenii municipiului, iar noul program respectă prevederile legale privind durata normală a timpului de muncă, angajații urmând a face cu schimbul pentru a acoperi orarul extins”, a precizat primarul Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: