20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea: „Programul pe care l-am propus continuă dezvoltarea comunei. Pregătim un club al seniorilor”

Reabilitarea unei școli gimnaziale, reabilitarea primăriei și a unei clădiri de 100 de ani unde va funcționa biblioteca și poliția, se numără printre proiectele în implementare ale primarului comunei Ilva Mică, Aurel Horea. Acesta vrea să amenajeze inclusiv un club al seniorilor.

Primăria Ilva Mică reabilitează școala gimnazială din comună, cu 3,8 milioane de lei, fondurile fiind asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Aceasta va fi și reabilitata termic și va fi dotată cu panouri fotovoltaice.

„Programul pe care l-am propus continuă dezvoltarea comunei. Reabilităm și clădirea primăriei, fondurile fiind asigurate prin Administrația Fondului de Mediu. În reabilitare este și clădirea veche a primăriei, care are cel puțin 100 de ani. Acolo au loc mai multe activități, bibliotecă comunală sau sediul poliției”, a precizat primarul Aurel Horea, la Bistrițeanul Live.

În următorul mandat, primarul Aurel Horea vrea să amenajeze în clădirea veche de un secol un club dedicat senioilor din comună. De asemenea, speră să amenajeze și un teren de sport, finanțat deja de CNI.

Emisiunea la care a fost prezent primarul comunei Ilva, Aurel Horea o puteți urmări mai jos:

CMF 21240002

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.