17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Primarul comunei Lunca Ilvei Flaviu Lupșan: „Încercăm să îi ținem pe tineri departe de laptopuri și să le dăm alte activități”

Primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan și-a propus să îi țină pe tinerii și copiii din comunitate departe de tablete și calculatoare și a finanțat o serie de activități sportive și de timp liber, în care a reușit să angreneze 60-70% din copiii din comună.

În comuna Lunca Ilvei, 60-70% dintre copii și adolescenți fac sport sau dansuri. Așa a reușit primarul Flaviu Lupșan să îi țină departe de tablete și laptopuri.

„Avem foarte multe activități pe care le plătim noi, primaria. Începând de la fotbal, handbal feminin taekwondo, dansuri moderne, dansuri populare. Încercăm să îi ținem pe tineri departe de laptopurilor și calculatoarelor și să le dăm altă activitate”, a precizat primarul Flaviu Lupșan, la Bistrițeanul Live.

În activitățile puse la dispoziție de Primăria Lunca Ilvei sunt angrenați copii de la grădiniță și până la liceu. Autoritățile locale le-au pus la punct o sală de sport și două terenuri sintetice unde pot să facă sport.

Și școlile sunt puse la punct, fiind modernizate și dotate cu tablete, calculatoare, table interactive și materiale pentru baza sportivă.

Emisiunea la care a fost invitat primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan, o puteți urmări mai jos:

Material electoral comandat de PNL Filiala Bistrița-Năsăud

Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!