25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Primarul comunei Maieru, Vasile Borș: „Peste 4 ani văd Maieru în situația de a putea fi declarat oricând oraș!”

Condiții de oraș, la sat? Se poate! O demonstrează primarul comunei Maieru, Vasile Borș, care s-a încăpățânat în ultimii ani să ofere condiții de urban, în rural. Acesta spune că peste încă 4 ani vede Maieru în situația de a putea fi declarat oricând oraș, deși nu prea își dorește acest lucru.

Cu utilitățile asigurate, infrastructura rutieră și școlară pusă la punct, primarul comunei Maieru, Vasile Borș se pregătește pentru un nou mandat.

Prezent la Bistrițeanul Live, Vasile Borș a susținut că a profitat în ultimii ani de fondurile locale, guvernamentale și europene pentru a dezvolta la maxim comuna și a le asigura locuitorilor săi condiții de trai ca la oraș. Ultima facilitate de care au parte locuitorii comunei Maieru este un cinema 3D, care funcționează în cadrul căminului cultural din localitate.

Întrebat unde vede Maieru peste încă 4 ani, Vasile Borș spune:

„Îl văd în situația de a putea oricând să ne declarăm oraș, deși nu-mi voi dori acest lucru, pentru că nu vreau să cresc taxele și impozitele. Dacă am reușit să-l dezvoltăm din fonduri locale, din fonduri guvernamentale și europene, vreau să rămână așa, o comună frumoasă. Îmi doresc peste 4 ani să pot invita din străinătate, din țările cu care avem anumite relații, să invit primari de acolo să facă o comparație: dacă comunitățile lor sunt mai dezvoltate decât ale noastre. Mă duc la pariu”.

Emisiunea la care a fost invitat Vasile Borș o puteți urmări mai jos:

CMF: 21240002

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.