18.3 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Primarul Turc e optimist: Pe străzile Șincai și General Grigore Bălan se va circula până la începerea noului an școlar

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a precizat că pe străzile General Grigore Bălan și Gheorghe Șincai se va putea circula până la începutul noului an școlar, deși lucrările nu vor fi finalizate până atunci.

Primarul Ioan Turc a precizat ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local că circulația auto va fi posibilă pe străzile General Grigore Bălan și Gheorghe Șincai până la începutul noului an școlar.

Chiar și pe străzile Gării, Decebal, Andrei Mureșanu, unde șantierul urmează să înceapă se va putea circula o perioadă pe o bandă.

„Îi asigur pe bistrițeni că strada General Grigore Bălan și strada Gheorghe Șincai vor fi deschise. Conform discuțiilor pe care le-am avut cu constructorul, până la începerea școlii, atât Grigore Bălan, cât și Gheorghe Șincai trebuie să fie deschise și mă refer la turnarea stratului de binder, după care sigur că lucrările vor continua cu amenajarea trotuarelor, cu îngroparea firelor și aplicarea stratului de uzură”, a explicat primarul Turc.

Pe ambele străzi vor fi îngropate în pământ cablurile de internet și telefonie și vor fi schimbate conductele de apă, canalizare și branșamentele. Pavajul de pe trotuare urmează și el să fie schimbat. Cele două străzi fac parte din proiectul Linia Verde, finanțat din fonduri europene.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...