20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

PRIORITATE: Elevii din Căianu Mic primesc rechizite din partea administrației locale, la început de an școlar

Peste 400 de elevi din Căianu Mic vor primi o cutie cu rechizite la început de an. ”Educația a fost și va rămâne o prioritate pentru administrația locală a comunei Căianu Mic!” a transmis primarul Paul Știr.

Administrația comunei Căianu Mic se pregătește pentru începutul anului școlar. Punând ca prioritate educația, a pregătit pachete cu rechizite pentru sute de elevi.

Astfel, peste 400 de copii, începând de la cei mai mici înscriși la grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, vor beneficia de câte un set de rechizite care va asigura o parte importantă din necesarul pentru începerea și parcurgerea anului școlar!

Pachetele cu rechizite vor fi personalizate cu cele necesare, în funcție de nivelul de învățământ al copiilor!

S-au achiziționat următoarele tipuri de produse:

  • carte de colorat, mapă plastic, aracet, plastilină, creioane colorate, foarfecă, ascuțitoare, acuarele, acuarele tempera, lipici solid 36 gr, creioane HB, pensule, pahar apă, radieră, hârtie colorată, hârtie glasată lucioasă, hârtie cartonată colorată, hârtie creponată diverse culori, planșetă, carioci, caiet cu foi veline, bloc desen A4, penar, penar echipat, set pixuri cu gel colorate, pix care se șterge cu rezerve, stilou cu mină de pix, pic de șters, sârmă plușată diverse culori, bețișoare școlare, socotitoare, caiet tip I, caiet tip II, caiet A5 linii, caiet A5 mate, coperți A5, coperți A4, coperți caiete biologie/geografie/muzică, stilou, rezerve stilou, caiet cu pătrățele mari, caiet A4 linii, caiet A4 mate, caiet biologie, caiet geografie, caiet muzică, trusă geometrie, pixuri albastre, pixuri roșii, creion mecanic, rezervă creion mecanic, riglă 30 cm, folii de protecție, vocabular, hârtie A4!

Educația a fost și va rămâne o prioritate pentru administrația locală a comunei Căianu Mic!

Vreau să aduc mulțumiri Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei inițiative și colegilor mei din cadrul primăriei pentru implicarea în pregătirea pachetelor cu rechizite!” a transmis Paul Știr, primarul comunei.

Administrația comunei Căianu Mic și-a făcut un obicei din a oferi rechizite la început de an școlar. Se oferă astfel un real ajutor părinților.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.