8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă, pe DN17, lângă Lukoil (Gomar Lux).

Cei de la PRO COMPRESOARE s-au mutat în casă nouă, pe DN17, lângă Lukoil (Gomar Lux).

Echipa PRO COMPRESOARE oferă servicii de curățare, rapid și ieftin, cu rezultat garantat, a filtrului de particule. Echipamentul de curățare folosit are în dotare o imprimantă care printează un bon de test cu valorile citite înainte de curățare și un bon final cu valorile citite după curățare.

Cei de la PRO COMPRESOARE Bistrița pot curăța toate tipurile de filtre de particule pentru automobile (inclusiv Euro 6), autobuze și camioane, camionete, catalizatoare pentru camioane mari, dar și radiatoare.

Tot procesul de curățare, care include spălare și uscare, se face cu o singură mașină, iar curățarea unui filtru DPF poate dura numai 2 ore și asigură o calitate a curățării față de starea produsului original de 99 la sută. Rezultatele sunt verificabile cu ajutorul testului de presiune care se va face înainte și după procesul de curățare și care va oferi un diagnostic al stării filtrului și al calității procesului de curățare.

PRO COMPRESOARE Bistrița oferă garanție 12 luni atât pentru curățarea filtrelor de particule, cât și pentru curățarea catalizatoarelor.

Firma mai aduce la Bistrița compresoare și asigură service-ul acestora. Mai multe despre activitatea firmei găsiți accesând site-urile www.pro-compresoare.ro sau www.vopseleautolak.ro . Vă puteți face programare și puteți afla mai multe despre serviciile lor la numărul de telefon 0756559559.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.