11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Probleme cu calculatorul, rețeaua sau telecomanda?! Te ajută băieții de la HRD Group

Ai nevoie de laptop-uri și calculatoare second-hand la cele mai bune prețuri? Le găsești la HRD GROUP, sau așa cum îi cunoaște toată lumea – „La Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan”! Dacă totuși ai deja gadget-urile, dar se îmbolnăvesc și au nevoie de prescripție medicală, la HRD GROUP vor reveni la viață!

Pentru a avea succes în activitatea pe care o desfășori, cu siguranță ai nevoie de echipamente tehnologice, care de cele mai multe ori sunt ieftine. La HRD GROUP sau „Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan” – așa cum îi cunoaște toată lumea, poți găsi laptop-uri și calculatoare second-hand la cele mai bune prețuri.

Dacă totuși tehnologia îți este asigurată, posibilitatea să nu fi avut niciodată probleme cu un calculator este inexistentă. Tocmai atunci când ți‐a fost lumea mai dragă, nu ți‐a mai pornit calculatorul, ți‐ai pierdut datele importante sau ți s‐a oprit corespondența electronică din cauza virușilor. Pentru a rezolva toate aceste probleme, HRD GROUP iți vine în ajutor cu reparații calculatoare și reinstalare sisteme de operare, consultanță la configurarea calculatoarelor, dar îți pun la dispoziție și toate accesoriile necesare.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, datele îți sunt importante, tehnica de calcul prețioasă, pentru că știi cât sunt de scumpe și câte bătăi de cap îți dau. Din acest motiv nu e bine să le neglijezi deoarece dacă vei face asta, vei afla că și ele te vor neglija pe tine. Cu experiență de peste 10 ani în service-ul de calculatoare de la HRD GROUP, tehnicienii îți vor oferi servicii de calitate la prețuri corecte, indiferent de problema pe care o ai.

Ca toată activitatea calculatorului să atingă cote maxime,„Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan”, îți oferă routere wireless, extender rețea wireless, mouse, mouse pad, tastaturi, web-cam, microfoane, căști, boxe, cooling-pad, toată gama de cabluri de alimentare și comunicare, stick-uri și carduri de memorie.

De telefoane compatibile cu interfoanele ați auzit vreodată? Ei bine, deși foarte multă lume zice că nu are unde găsi așa ceva, înseamnă că nu a trecut pragul celor de la HRD GROUP. Să nu uităm nici de telecomenzile pentru orice model și tip de televizoare pe care le găsiți la ei.

Ce să mai zici că HRD GROUP e și broker de asigurare și îți poți asigura mașina și locuința la cel mai bun preț, în timp ce plătești o factură prin Paypoint?

Cei de la HRD GROUP sunt prezenți pe piață din 2008, iar asta nu arată altceva decât încrederea pe care clienții le-o acordă de 11 ani, încredere câștigată prin profesionalism, seriozitate și servicii de cea mai bună calitate.

Îi găsiți pe str. Iosif Vulcan nr. 1, intrare de pe B-dul Independenței, sau pe pagina de Facebook unde au integrat și un magazin online unde postează constant produsele second-hand pe care le au disponibile. Răspund și la numărul de telefon 0748430605.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...