25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Probleme grave în Consiliul Municipal: Ovidiu Crețu nu o lasă pe Gaftone la Bacău!

Un secretar municipal avem și noi și nici pe ăla nu-l lăsăm să se specializeze. Mare dramă în Consiliul Local Bistrița, ieri – în toiul unei ședințe extraordinare. Toți secretarii municipali se întâlnesc săptămâna viitoare la Bacău, numai Floare Gaftone nu…

Cea mai arzătoare problemă din Bistrița la ora actuală: ce castani, ce spații verzi… astea-s nimicuri. Breaking news: Floare Gaftone NU are dezlegare de la primarul Ovidiu Crețu să meargă la întâlnirea secretarilor municipali din 10-11 mai de la Bacău.

A pornit microfonul și a spus ce o doare: Floare Gaftone vrea și ea la Bacău, să fie în rând cu lumea. Ce-i drept, specializarea în domeniul în care lucrezi nu strică niciodată. Nu știm de ce primarul nu vrea să o lase. Să fie din cauza conflictelor din trecut? Doar nu ține nimeni ură în Primăria Bistrița… se au ca frații.

Lăsând la o parte că în ședință se discuta cu totul altceva – probleme mărunte care privesc bistrițenii, nu mare lucru – ce dacă merge secretarul până la Bacău? Asta să fie cea mai mare pagubă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...