23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Probleme grave în Consiliul Municipal: Ovidiu Crețu nu o lasă pe Gaftone la Bacău!

Un secretar municipal avem și noi și nici pe ăla nu-l lăsăm să se specializeze. Mare dramă în Consiliul Local Bistrița, ieri – în toiul unei ședințe extraordinare. Toți secretarii municipali se întâlnesc săptămâna viitoare la Bacău, numai Floare Gaftone nu…

Cea mai arzătoare problemă din Bistrița la ora actuală: ce castani, ce spații verzi… astea-s nimicuri. Breaking news: Floare Gaftone NU are dezlegare de la primarul Ovidiu Crețu să meargă la întâlnirea secretarilor municipali din 10-11 mai de la Bacău.

A pornit microfonul și a spus ce o doare: Floare Gaftone vrea și ea la Bacău, să fie în rând cu lumea. Ce-i drept, specializarea în domeniul în care lucrezi nu strică niciodată. Nu știm de ce primarul nu vrea să o lase. Să fie din cauza conflictelor din trecut? Doar nu ține nimeni ură în Primăria Bistrița… se au ca frații.

Lăsând la o parte că în ședință se discuta cu totul altceva – probleme mărunte care privesc bistrițenii, nu mare lucru – ce dacă merge secretarul până la Bacău? Asta să fie cea mai mare pagubă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...