15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Probleme în PNL? „Vă înconjurați de lingăi, pupincuriști, șoferi, fotografi… Opriți-văăă, ajungeeee!!!!”

Încă un  primar liberal răbufnește în mediul online cu atacuri la propriul partid. Sorin Hognogi îi apostrofează pe cei de la conducere, acuzându-i că se înconjoară de ”lingăi, pupincuriști, șoferi, fotografi”. În nici 24 de ore, acesta este cel de-al doilea atac la conducerea Partidului Național Liberal.

Primarii liberali răbufnesc în mediul online. În nici 24 de ore, DOI primari și-au spus of-ul inimii pe rețeaua de socializare! Culmea, nu au nimic cu cei din opoziție! Atacurile sunt tocmai la adresa celor din conducerea Partidului Național Liberal.

Primul care a ieșit la înaintare cu un astfel de mesaj a fost Vasile Silași, primarul comunei Chiochiș, care-și cerea partidul înapoi.

Mesajul lui integral îl puteți reciti AICI:

Atac dur al unui primar la propriul partid: „Marele PNL se va hodini încă 4 ani să asculte ironiile lui Radu Moldovan”

În sfântă zi de Duminică, la primele ore, și primarul Sorin Hognogi, cel ce ”cârmuiește” comuna Spermezeu deja de trei mandate, a răbunit pe Facebook.

S-ar părea că totul a început de la faptul că  Hognogi ar fi fost ”apostrofat” după ce ar fi atras atenția unor colegi de partid, dar și celor din conducere, că nu acționează cum trebuie.

Astept ziua in care democrația si meritrocrația să fie respectate si apreciate in politică. Faptul că îi spui unui membru de partid că este slab te consideră dușmanul lui sau că ai ceva cu el personal. Faptul că îi spui liderului că nu procedează corect, te consideră obraznic și încearcă să te sancționeze prin neacordare de resurse, proiecte functii etc. Măi oameni buni, lideri politici, dacă țara asta frumoasă este în halul în care este, VOI( noi) liderii care , care vă urmăriți doar interesele sunteti vinovați!” a răbufnit Hognogi.

Mai mult, primarul din Spermezeu îi acuză că se înconjoară de oameni care joacă așa cum le cântă ei, cerându-le imperativ să se oprească.

Vă înconjurați de lingăi, pupincuriști, soferi, fotografi, descărcători de materiale si aș mai putea continua. Opriti-văăă, ajungeeee, avem oameni de foarte mare valoare in țara asta frumoasă , lăsații să-și facă treaba în țara lor că altfel se folosesc alții de ei!”  a mai scris Sorin Hognogi.

Spre finalul mesajului lui, Hognogi declară că se va zbate pentru comunitatea sa, și chiar dacă ai lui îl vor sancționa, nefinanțându-i proiecte, el nu se va linguși pe lângă nimeni pentru a obține favoruri.

Îmi voi spune întotdeauna punctul de vedere în structurile din care fac parte, voi apela întotdeauna la toate instituțiile din țara noastră pentru comunitatea pe care o reprezint, dar niciodată nu o să mă lingușesc pentru o coajă de pâine , o funcție sau altceva. Îmi voi da silința întotdeauna, împreună cu cetățenii mei minunați să obținem rezultate remarcabile. (da, asta cu rezultatele doare), în felul acesta nu îți poate reproșa liderul nimic, doar te sancționează de la anumite …..” și-a încheiat mesajul Sorin Hognogi.

 

FOTO- FB Sorin Hognogi

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...