Carmangeria lui Ghiță cucerește județul cu produsele sale renumite pentru gustul tradițional autentic! De astăzi, le găsiți și la Sângeorz-Băi, în magazinul Punct de pe str. Carpaților, nr. 8 C, unde aveți o vitrină generoasă cu toate preparatele lor făcute cu drag, în fiecare zi, în făbricuța lor de la Josenii Bârgăului.
Au cucerit fiecare client care le-a trecut pragul Pensiunii La Ghiță, iar mai apoi fiecare client care a trecut pragul magazinelor proprii sau au dat de vitrinele cu produsele lor în magazinele partenere. Așa au ajuns în câțiva ani să pună bazele unei unități mari de producție, unde, zi de zi, se produc toate preparatele marcă proprie. Sunt maeștrii recunoscuți ai jumărilor, anul trecut, la prima ediție a Festivalului Jumărilor cucerind marele trofeu cu jumările lor crocante, pregătite perfect, după rețeta lor secretă.
De astăzi, produsele Carmangeriei lui Ghiță se găsesc și la Sângeorz-Băi, în cadrul magazinului Punct, pe strada Carpaților, la nr. 8C.
Printre produsele pentru care Carmangeria lui Ghiță a ajuns căutată se numără carnea proaspătă de porc, dar și cea afumată, micii, slăninuță fiartă (musai să o încercați) și chiar preparatele din vânat.
Preparatele vedetă rămân însă jumările, cu care în decembrie anul trecut Carmangeria lui Ghiță a cucerit titlul de „Jumara Anului”, la prima ediție a Festivalului Jumărilor:
În spatele Carmangeriei lui Ghiță se află Ghiță Andreca, un bârgăuan de 35 de ani, care a transformat o idee în realitate într-un singur an: a pus pe picioare o carmangerie de succes, care s-a extins la 8 magazine.
Acesta a început cu restaurantul din cadrul pensiunii „La Ghiță”, deschis în 2012 în Josenii Bârgăului. În 2023 a decis să extindă afacerea de familie cu o carmangerie.
Astăzi găsiți toate preparatele marca Carmangeria lui Ghiță în alte 7 locații din: Prundu Bârgăului, Josenii Bârgăului (în centrul localității și în parcarea restaurantului), în Livezile, în Jelna și în Bistrița ( strada Năsădului și strada General Grigore Bălan).
Zilele acestea, Carmangeria lui Ghiță vă așteaptă și cu promoții. Astfel, în perioada 24 – 28 iulie, găsiți kilogramul de pulpă de porc la 21 de lei, iar kilogramul de carne de lucru la 19,5 lei.
Dacă urmăriți pagina lor de Facebook Carmangeria lui Ghiță veți rămâne la curent cu toate noutățile si ofertele lor, iar în 15 August sunteți așteptați la Josenii Bârgăului unde tot ei v-au pregătit Festivalul Micilor lu’ Ghiță, un eveniment care va oferi întâi de toate un festin culinar sub îndrumarea maestrului bucătar Radu Zărnescu:
Trei zile de petrecere, în Josenii Bârgăului: Festivalul micilor lu` Ghiță și dress code gipsy stile