15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

PROVOCARE: Casa Ema oferă un abonament la sala de fitness dacă faci 50 de flotări

Vrei să ai un corp de invidiat cu care să te mândrești? Acceptă provocarea lansată de Casa Ema! Iar cum orice provocare are un premiu, cu 50 de flotări poți câștiga un abonament la sala de fitness, iar bonus primești și un antrenor personal. VEZI ce trebuie să faci:

Dacă vrei să ai un corp de invidiat atunci când mergi la plajă sau piscină, acum este momentul!

Acceptă provocarea celor 50 de flotări lansată de Casa Ema și poți câștiga un abonament pentru 30 de zile la sala de fitness. Pe perioada celor 30 de zile Mihai va fi antrenorul tău personal!

Pentru a câștiga premiul pus la bătaie de Casa Ema, tot ceea ce trebuie să faci e să accepți provocarea celor 50 de flotări, să te filmezi și să trimiți clipul prin mesaj privat pe pagina Casa Ema, sau pe e-mail la adresa recepț[email protected].

Provocarea se încheie marți, 28 iulie, la ora 20, iar câștigătorii vor fi anunțați după ce se face tragerea la sorți!

https://www.facebook.com/CasaEMA/videos/983387805446416/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.