12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

PROVOCARE: Casa Ema oferă un abonament la sala de fitness dacă faci 50 de flotări

Vrei să ai un corp de invidiat cu care să te mândrești? Acceptă provocarea lansată de Casa Ema! Iar cum orice provocare are un premiu, cu 50 de flotări poți câștiga un abonament la sala de fitness, iar bonus primești și un antrenor personal. VEZI ce trebuie să faci:

Dacă vrei să ai un corp de invidiat atunci când mergi la plajă sau piscină, acum este momentul!

Acceptă provocarea celor 50 de flotări lansată de Casa Ema și poți câștiga un abonament pentru 30 de zile la sala de fitness. Pe perioada celor 30 de zile Mihai va fi antrenorul tău personal!

Pentru a câștiga premiul pus la bătaie de Casa Ema, tot ceea ce trebuie să faci e să accepți provocarea celor 50 de flotări, să te filmezi și să trimiți clipul prin mesaj privat pe pagina Casa Ema, sau pe e-mail la adresa recepț[email protected].

Provocarea se încheie marți, 28 iulie, la ora 20, iar câștigătorii vor fi anunțați după ce se face tragerea la sorți!

https://www.facebook.com/CasaEMA/videos/983387805446416/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: