8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

PRUNDU BÂRGĂULUI: S-a deschis patinoarul AquaICE! Liber la distracție pe gheață!

Singurul loc din Bistrița-Năsăud unde te poți bucura iarna și de gheață și de răsfățul unui SPA de lux este AquaSpa Prundu Bârgăului. Așadar, relaxare după pofta inimii, la minus sau la plus grade, indiferent de vârstă! Cei de pe Valea Bârgăului s-au obișnuit cu răsfățul de aici, iar cei 20 de kilometri distanță de Bistrița fac ca și bistrițenii să vină aici pentru câteva ore de relax total. 

Dacă SPA-ul, cu piscina și saună uscată sau umedă sunt deschise publicului tot anul, patinoarul intră în peisaj odată cu instalarea iernii. După câteva zile cu temperaturi cu minus, aseară gheața era perfectă, așa că de astăzi este deschis și patinoarul AquaICE de la Prundu Bârgăului.

Programul patinoarului este următorul:

Închirierea patinelor costă 10 lei, iar o oră pe gheață tot 10 lei. Cafea, ceai, vin fiert și câteva gustări găsiți tot timpul la barul AquaCaffe, din incinta complexului. Iar dacă cumva vreți să rămâneți și peste noapte, puteți închiria camerele de la etajul de deasupra piscinei sau vila Pensiunea Ursa, unde vă puteți încumeta și la experiența unei băi fierbinți afară, în baia dacică.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile de la Aqua SPA, dacă aveți profil de Facebook, dați un Like paginii AquaSpa Prundu Bargaului și nu veți rata nicio ofertă!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.