17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Purtată de „aripile dragostei” la sute de km distanță! Unde a fost găsită o minoră dispărută de acasă:

O copiluță din Dumitra a plecat de acasă, luni. Ieri, mama fetei i-a anunțat dispariția. Polițiștii au găsit-o rapid. O purtaseră „aripile dragostei” la 400 de km distanță!

O minoră dată dispărută a fost găsită în doar câteva ore!

Copila de 14 ani, din Dumitra, a plecat luni, 11 noiembrie, de acasă, în jurul orei 17:00. Cum nu a mai revenit, mama acesteia s-a prezentat ieri la sediul Poliției, anunțând dispariția fetei.

Fiind minoră, s-a dat alerta de dispariție copil la nivel național. Iar fata a fost găsită la doar câteva ore distanță. La un fecioraș acasă, la sute de kilometri distanță.

„În doar câteva ore de la sesizarea dispariției, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 6 au depistat o tânără de 14 ani, din Dumitra, căutată la nivel național, fiind dispărută de la domiciliu. Tânăra se afla la locuința unui băiat de 18 ani, din localitatea Calvini, județul Buzău. La data de 12 noiembrie a.c., mama fetei a sesizat faptul că în data de 11 noiembrie, în jurul orei 17:00,  fiica sa în vârstă de 14 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Minora a fost internată de către poliţiştii Postului de Poliţie Calvini în Centrul pentru Protecţia Copilului Buzău, de unde va fi încredințată părinților”, se arată în comunicatul poliției.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...