19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Întrebat dacă va candida la Primăria Bistrița, președintele CJ Radu Moldovan spune: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Întrebat la Bistrițeanul Live dacă va candida pentru funcția de primar al Bistriței la alegerile locale viitoare, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a spus: „Niciodată să nu spui niciodată!” Ce spune Radu Moldovan despre actualul prefect Teo Cioarbă și manager Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany:

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a fost întrebat dacă are de gând să candideze la viitoarele alegeri locale din 2024. Acesta a spus: „Niciodată să nu spui niciodată!”

„Prietenul meu Gabriel Lazany spune: Niciodată să nu spui niciodată, pentru că dacă apuci să zici s-ar putea viața să îți dea una peste cap. Nu știu, acum mă interesează cum fac rost de bani să închei toate proiectele europene până la 31 decembrie ca să nu trebuiască să dăm banii înapoi, pentru că asta ar înseamna faliment pentru județul Bistrița-Năsăud. E singurul lucru care mă interesează în acest moment”, a explicat Radu Moldovan la Bistrițeanul Live.

Când a venit vorba despre actualul prefect Teo Cioarbă, Radu Moldovan a avut același răspuns: „Niciodată să nu spui niciodată”. La fel a pus problema președintele CJ și când a venit vorba despre managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Emisiunea la care a fost prezent Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Ce bine ca, exista cugetari,maxime de care te poti folosi uneori…… Ma asteptam ,inainte de alegeri cu un an, sa existe un plan A ! Dupa aceea, urmeaza celelalte …B,C! Dar in politica noastra,improvizatia e la ordinea zilei……..De aceea merg lucrurile atat de bine……

  2. Ii trebuie 2 mandate doar sa repare măgăriile actualului primar, Turc reprezinta cel mai mare eșec administrativ al orașului probabil de la atestarea sa documentara…
    Șantiere peste tot, lucrări neterminate sau de proasta calitate, haos în interiorul primăriei și oameni foarte slabi puși în funcții cheie, asta după doar dou ani de Turcisme. A fost și psd-ul cu pluta, cu Crețu la primarie, dar și în zilele cele mai proaste a lui Crețu era zece clase peste zilele cele mai bune a lui Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...