16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Întrebat dacă va candida la Primăria Bistrița, președintele CJ Radu Moldovan spune: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Întrebat la Bistrițeanul Live dacă va candida pentru funcția de primar al Bistriței la alegerile locale viitoare, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a spus: „Niciodată să nu spui niciodată!” Ce spune Radu Moldovan despre actualul prefect Teo Cioarbă și manager Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany:

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a fost întrebat dacă are de gând să candideze la viitoarele alegeri locale din 2024. Acesta a spus: „Niciodată să nu spui niciodată!”

„Prietenul meu Gabriel Lazany spune: Niciodată să nu spui niciodată, pentru că dacă apuci să zici s-ar putea viața să îți dea una peste cap. Nu știu, acum mă interesează cum fac rost de bani să închei toate proiectele europene până la 31 decembrie ca să nu trebuiască să dăm banii înapoi, pentru că asta ar înseamna faliment pentru județul Bistrița-Năsăud. E singurul lucru care mă interesează în acest moment”, a explicat Radu Moldovan la Bistrițeanul Live.

Când a venit vorba despre actualul prefect Teo Cioarbă, Radu Moldovan a avut același răspuns: „Niciodată să nu spui niciodată”. La fel a pus problema președintele CJ și când a venit vorba despre managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Emisiunea la care a fost prezent Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Ce bine ca, exista cugetari,maxime de care te poti folosi uneori…… Ma asteptam ,inainte de alegeri cu un an, sa existe un plan A ! Dupa aceea, urmeaza celelalte …B,C! Dar in politica noastra,improvizatia e la ordinea zilei……..De aceea merg lucrurile atat de bine……

  2. Ii trebuie 2 mandate doar sa repare măgăriile actualului primar, Turc reprezinta cel mai mare eșec administrativ al orașului probabil de la atestarea sa documentara…
    Șantiere peste tot, lucrări neterminate sau de proasta calitate, haos în interiorul primăriei și oameni foarte slabi puși în funcții cheie, asta după doar dou ani de Turcisme. A fost și psd-ul cu pluta, cu Crețu la primarie, dar și în zilele cele mai proaste a lui Crețu era zece clase peste zilele cele mai bune a lui Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...