25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Radu Moldovan: ȘOC pentru PSD! Alegerile europarlamentare ne-au trimis la odihnă

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a vorbit la mai bine de cinci luni despre rezultatul alegerilor europarlamentare. După închiderea urnelor și numărarea voturilor, PSD a pierdut alegerile și s-a plasat pe locul al doilea. „Poporul român ne-a trimis puțin la hodină” a spus președintele CJ într-o emisiune Bistrițeanul LIVE.

La alegerile europarlamentare din luna mai 2019, la secțiile de votare s-au prezentat la vot aproape 9 milioane cetățeni români, conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central.

La aceste alegeri județul Bistrița-Năsăud s-a aflat peste media națională. Buletinele de vot pentru europarlamentare au fost ștampilate de 49,26% dintre bistrițenii cu drept de vot.

În urma numărării tuturor voturilor, s-a decis: marele câștigător a fost PNL cu 27% din voturile totale, obținând astfel zece mandate în Parlamentul European. Pe locul al doilea, la o diferență de aproape cinci procente s-a aflat PSD cu 22,5%. Rezultatul le-a adus social-democraților nouă mandate de europarlamentari.

La mai bine de cinci luni de la alegerile europarlamentare, președintele CJ BN Emil Radu Moldovan s-a aflat în studioul Bistrițeanul LIVE, iar printre subiectele atinse de acesta, s-a numărat și rezultatul votului din luna mai.

„Poporul român ne-a trimis puțin la hodină. Pentru mine rezultatul la alegerile europarlamentare nu a fost o surpriză, a fost un șoc. Românii ne-au dat o lecție să înțelegem că agenda noastră de comunicare este paradoxală. Este și nedrept, dar poporul are întotdeauna dreptate. Acest Guvern a făcut întotdeauna lucruri extraordinare pentru oameni, dar a comunicat foarte prost și a comunicat pe teme care nu îi interesează pe oameni sau cu care nu au treabă în mod direct. În acest caz oamenii sancționează. Au făcut foarte bine, au tras un semnal de alarmă. Îi asigur că am învățat excelent de bine lecția. Mă așteptam să avem probleme, dar nu șocul acesta. Pentru mine rezultatele au fost un șoc din care am învățat.”, a spus președintele CJ BN.

PSD a mai pierdut recent o bătălie importantă, iar în urma votului moțiunii de cenzură de săptămâna trecută, Guvernul PSD a căzut și a intrat în opoziție.

„Deși am spus că nu critic, totuși critic. Civilizat, elegant, am vorbit în interiorul partidului. Din păcate nu am reușit să conving o majoritate, iar astăzi am intrat în opoziție.”, a concluzionat Radu Moldovan.

Dacă ați ratat declarațiile președintelui CJ BN despre investițiile în județ, în spital, dar și detalii despre modul de administrație sau alte picanterii, le puteți urmări în video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2492117264200749/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...